SE · yogagrossisten.se

Yoganyheter & erbjudanden

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

Upptäck alla våra yogakit

Tillsammans med yogalärare har vi tagit fram olika yogakit med allt vad du behöver för din yogapraktik. Det finns startkit för nybörjaren, restorativekit med ull och kit bara med props. Vi har försökt att förenkla valen av kitten så att på vissa är det förvald färg och det behövs inte göras så många val, medan på andra kan du själv bestämma färger på det som ingår i kittet. Det som är gemensamt för alla våra kit är att de kommer med ett förmånligt paketpris med 10-15% rabatt! Här ser du alla yogakit. 
NYHET! Extra bred ullmatta
 
Nu har Yogiraj precis kommit ut med färgen Natural i ullmattan storlek 90x200 cm. Sedan tidigare fanns denna bredare ullmatta i färgen Silver grey men nu har den alltså även kommit i denna lugna naturfärg. En extra bred ullmatta ger en riktigt härlig känsla. Soft Wool Collection från Yogiraj är tillverkad i Italien av 100% merinoull certifierad av Woolmark och mulesing free. 
Back in stock
 
Nu har vi fått påfyllning av de populära yoniäggen i Rosenkvarts, Bergkristall och Ametist i olika storlekar. Att använda yoniägg är en gammal tradition med rötterna i Asien och kan vara en fungerande metod för att träna de kvinnliga underlivsmusklerna. Yoni är sanskrit och betyder helig plats, på svenska översätts det till vagina och står för kvinnans sexuella center.
Yoga love 
Just nu har vi 20% rabatt på allt från svenska Yogiraj i färgerna Heather pink och Raspberry red för att fira alla hjärtans dag. Perfekt som gåva till en vän, partner, mor, syster eller såklart till dig själv! Du hittar allt från yogamattor, meditationskuddar, bolster och ögonkuddar till bälten i dessa härliga färger. Se allt i kampanjen här. 

Erbjudandet gäller t.o.m 14/2 så långt lagret räcker och kan inte kombineras med andra erbjudanden.
Fri frakt från 599 kr | Snabb leverans till ombud eller hem | 90 dagars öppet köp
Facebook
Instagram
Website
Kontakta oss på [email protected]

Hantera dina inställningar för utskick här eller klicka här för att avregistrera dig från våra mailutskick. 
Copyright © 2022 Yogagrossisten, all rights reserved

Recent emails from Yogagrossisten.se See more