Zooplus DK
Zooplus DK

rets hotteste foder-trends til kledyr

Email sent: Aug 30, 2021 6:13am
 
Kornfrit, økologisk, højt kødindhold .. læs mere her 👇
Klik her, hvis du har problemer med at åbne nyhedsbrevet.
Mit zooplus
 
Food-trends
Food-trends
 

Hej dyreven

Det er stort set det samme med vores kæledyr, som med os selv: At spise er ikke kun et spørgsmål om nydelse - men sundhed spiller også en vigtig rolle. Og der findes efterhånden utallige trends indenfor foder: Som kæledyrsejer vil vi kun det bedste for vores pelsvenner, men det ikke altid let at holde styr på trends og ernæring.

Derfor har vi lavet et overblik over de hotteste foder-trends i år. Derudover kan du lige nu spare 10% ekstra på alt kornfrit foder
 
KORNFRI10
Læs mere om foder-trends ►
 
Kuponkoden er gyldig til og med 05.09.2021. Kuponkoden kan ikke kombineres med andre kuponkoder og gælder på kornfrit foder til hunde og katte. 
 
 

Med venlig hilsen
Dit zooplus team
 
 
Kornfrit foder
Kornfrit foder
 
 
Mange er blevet glade for kornfrit foder. Kornfri betyder: ingen hvede, havre, majs eller ligende. Mange skifter til kornfrit foder på grund af foderallergi eller intolerance. Se her et udvalg af kornfrie produkter. 
Økologisk
Økologisk
 
 
Økologisk foder er et spørgsmål om holdning. Bæredygtighed spiller også en vigtigere rolle i dyrefoder. Økologisk foder indeholder certificerede råvarer og indeholder ikke mange kemiske og syntetiske tilsætningsstoffer i sin produktion.
Højt kødindhold
Højt kødindhold
 
 
Kød indeholder mange aminosyrer, der er vigtige for hunde og katte. Dyrefoder med et særligt højt kødindhold er en af vores hotte trends, med foder baseret på vilde dyrs naturlige kost. For at opfylde kriterierne skal produkterne have et kødindhold på mindst 60 procent.
Kattesenge
Kattesenge
 
Hundesnore
Hundesnore
 
zooplus Outlet
zooplus Outlet
 
Dobbelt zooPoint
Dobbelt zooPoint
 
Stemp og vind
Stemp og vind
 
 
  zooplus Magasin
 
 
  Hundemad med højt indhold af kød
 
 
Læs mere om denne foder-trend
 
Ulven er stamfader til vores hunde. Det gør sig også gældende når der er tale om hundeernæring. Selvom ulven hovedsageligt ernærer sig af muskelkød, æder de også knogler, indmad og plantebestanddele gennem byttedyrets maveindhold. 
 
 
 
Læs artiklen ►
 
 
 
  Foderskift hos katte
 
 
Sådan gør du
 
Katte er ofte meget kræsne og har en tendens til at foretrække en bestemt slags foder, og nægter at røre ved noget andet foder. At få katten til at vænne sig til en ny type foder er alt andet end let. Derfor bør du gennemføre selve foderskiftet med forsigtighed.
 
 
 
Læs artiklen ►
 
 
 
 
zooplus App
Hent i App Store
 
GET IT ON Google Play
 
 
Facebook Instagram Youtube
 
  Mit zooplus     Kontakt     Levering     Generelle vilkår     Frameld nyhedsbrev  
 
© 2021 zooplus AG
Hovedkontor: zooplus AG, Sonnenstrasse 15, 80331 München, Tyskland, | Selskabets registrering: München HRB 125080, UST-ID: DE 200 164 421 | Administrerende Direktør: Dr. Cornelius Patt | Bestyrelse: Andreas Maueröder, Dr. Mischa Ritter | Bestyrelsesformand: Karl-Heinz Holland.

Kontakt os: Tel: +45 78150217, email: [email protected], eller via vores kontakt formular | Du modtager denne e-mail, da du tidligere har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. | Du kan til enhver tid framelde dig ved at kontakte vores kundeservice, eller ved at klikke på "frameld" i denne mail.
Mere information om zooplus finder du under impressum.
 
zooplus
 
 
* Vejledende pris

Der kan kun indløses én rabatkode per bestilling. Alle priser er angivet i danske kroner. Vi tager højde for eventuelle trykfejl. Alt indhold i denne e-mail er ophovsretmæssigt beskyttet. Vi henviser til, at man for at kunne anvende billeder, tekster eller dele heraf, behøver godkendelse fra zooplus AG. 
 

Other emails from Zooplus DK

Zooplus DK
Oct 12, 2021
Fyld lageret op med sparepakker
Zooplus DK
Sep 26, 2021
Gratis gave + 300 zooPoint
Zooplus DK
Sep 23, 2021
Fyld op af kattegrus
Zooplus DK
Sep 22, 2021
Du fodrer, vi donerer
Zooplus DK
Sep 9, 2021
Rocco Classic til srpris og andre fdselsdagstilbud
Zooplus DK
Sep 6, 2021
Op til 10% RABAT - f fyldt op til efterret