Zooplus.no
Zooplus.no

F opptil 500 zooPoeng ekstra!

Email sent: Jun 11, 2021 2:34am
 

Hei ,

Nå får du opptil 500 zooPoeng ekstra ved kjøp av utvalgte merker: 🎁 200 zooPoeng GRATIS på utvalgt tørrfòr 🎁 200 zooPoeng GRATIS på utvalgt våtfòr 🎁 100 zooPoeng GRATIS på utvalgt snacks. Sikre deg opptil 500 zooPoeng!

Her kan du lese mer om zooPoeng >>
 
 
Til butikken ►
 
Gyldig til og med 30.06.2021. Klkk på linken over og se hvilke merker som er en del av kampanjen. Legg deretter ønskede produkter i handlekurven. Poengene legges automatisk til kontoen din etter at betalingen er registrert.
 
 
 
 
                           
 
 
 
Wolf of Wilderness - vilt og opprinnelig!
 
En høy andel ferskt kjøtt, kornfri oppskrift og forfinet med skogsbær og ville urter - en sammensetning som sikrer hunden din en balansert og naturlig ernæring. Helt i tråd med hundens naturlige instinkter. 
 
Prøv her! ►
 
 
 
 
Rocco - et ekte kjøttmåltid
 
Rocco er favorittmåltidet til mange hunder. Oppskrften: 100 % ferske råvarer med en høy andel rent kjøtt og innmat. Takket være en skånsom tilberedning er den høyverdige kvaliteten også en sann glede for hundegommen: Den kraftige kjøttsmaken og de naturlige bitene forblir unforendret - i likhet med alle viktige næringsstoffer.
 
Prøv her! ►
 
 
 
 
Barkoo hundesnacks
 
Barkoo begeistrer hunder alltid med den riktige godbiten: som belønning, aktivitet, for spesielle behov eller ganske enkelt bare en godbit! Barkoo - snacks av lidenskap!
 
Prøv her >>
 
 
 
Flere snacks >>
 
 
 
 
Purizon – inspirert av naturen!
 
Den naturlige ernæringen til katten står i fokus for utviklingen av Purizon tørrfòr til katter. 70 % utvalgte animalske råvarer og ferskt kjøtt sørger for et høyt proteininnhold på minst 42%.Purizon produseres uten korn eller ris. I stedet inneholder Purizon 30 % høykvalitativ frukt, grønnsaker og urter,
 
Prøv her! ►
 
 
 
 
Feringa - smaker som hjemmelaget
 
Feringa kattemat er ekstra naturlig og kornfritt og inneholder ekstra mye kjøtt, Fòret er tilberedt i en familiebedrift i Tyskland av ferskt kjøtt og fisk, forfinet med grønnsaker, frukt og urter. Et saftig kjøttmåltid for katten din. Feringa: laget med mye kjærlighet og nesten som hjemmelaget. 
 
Prøv her! ►
 
 
 
Cosma - ren smak, ren kjærlighet
 
Katter flest elsker disse frysetørkede godbitene fra Cosma. Premiumprodukter av 100% rent kjøtt eller fisk er en sann nytelse for katten din. Den lekre duften og den naturlige smaken er uforglemmelig for pus.  
 
Prøv her! ►
 
 
 
Flere snacks >>
 
 
 
 
zooplus app
Last ned i App Store
 
GET IT ON Google Play
 
 
  Min zooplus     Kontakt     Frakt     Personvern     Avmelding  
 
© 2021 zooplus AG
Hovedkontor: zooplus AG, Sonnenstrasse 15, 80331 Munich, Germany | Firmainformasjon: Munich HRB 125080, UST-ID: DE 200 164 421 | Styreformann: Dr. Cornelius Patt | Styremedlemmer: Andreas Maueröder, Dr. Mischa Ritter | Leder i bedriftsforsamlingen: Karl-Heinz Holland.

Kontakt oss: Tel: +47 21 49 20 35 email: service(at)zooplus.no, via vårt: kontaktformular | Du mottar dette nyhetsbrevet fordi du har registrert deg som mottaker. | Du kan endre preferansene din for nyhetsbrev via “minzooplus”, ved å kontakte vår kundeservice, eller ved å klikke på «avmelding» på bunnen av dette nyhetsbrevet.
 
zooplus
 
 

Other emails from Zooplus.no

Zooplus.no
Jun 9, 2021
F 5% rabatt p ALT!
Zooplus.no
Jun 3, 2021
F gratis fr p kjpet!
Zooplus.no
May 28, 2021
Concept for LIfe for katter
Zooplus.no
May 27, 2021
Gratis hunde- eller katteleke med p kjpet!
Zooplus.no
May 19, 2021
2 x zooPoeng i appen vr!