NL · beerzebulten.nl

Laatste plekken: Zomervakantie bij Beerze Bulten

This email was sent

Is this your brand on Milled? Claim it.

 
Beerze Bulten

Haal het maximale uit de zomer en kom samen genieten op 5-sterren Vakantiepark Beerze Bulten. Geniet van alle faciliteiten, animatie en de heerlijke natuur van het Vechtdal! Beerze Bulten is bovendien een kindvriendelijk- en autovrijpark!

Vanaf 20 augustus hebben we nog een aantal mooie kampeerplaatsen beschikbaar en nog een volgepropt animatieprogramma! Wees er snel bij.

Bekijk ons aanbod
 
 

Altijd inbegrepen bij jullie verblijf:

✅ Toegang tot het indoor speelparadijs Giga Konijnenhol

✅ Toegang tot het Zwemparadijs

✅ Gratis (park-)wifi

✅ Deelname aan het uitgebreide animatieprogramma

 
 

Stem en maak kans op een mini-vakantie via de ANWB!

JA! We zijn genomineerd voor 'ANWB Camping van het Jaar 2023' in de categorie 'Meest bijzondere huuraccommodatie' met onze nieuwe Wikkelhouses! 

We hebben je hulp nodig! Stem jij op ons? Stemmen kan via beerzebulten.nl/stem. Als je stemt maak je bovendien kans op het winnen van een mini-vakantie ter waarde van €400,- via de ANWB!

Stemmen
 
 

Extra voordelig verblijven in een (genomineerde) accommodatie? Kom eens langs in het najaar!

Ook buiten de schoolvakanties om valt er genoeg te beleven bij Beerze Bulten voor jong en oud! Geniet bijvoorbeeld van onze uitgebreide fitness- en wllnessfaciliteiten! Daarnaast is er voor kinderen uiteraard genoeg te beleven! Bovendien is een verblijf dan extra voordelig in één van onze heerlijke wintervaste accommodaties, zoals onze nieuwe stijlvolle en genomineerde Wikkelhouses of sfeervolle en populaire Youpi! Lodges!

September, herfstvakantie of sinterklaas- of kerstperiode; er is altijd genoeg te doen op ons park. Elke midweek en elk weekend shows en animatie en onze faciliteiten zijn jaarrond geopend.

Bekijk ons aanbod
 
 
Logo Beerze Bulten
 
 

3.000+ gasten beoordelen ons gemiddeld met een 8.9


Wilt u zich afmelden voor deze mailing? Uitschrijven